4. januára 2013

Mesačná chvastačka (Október/November/December 2012)

Mesačné meme od Judit, ktorého cieľom je ukázať nové prírastky.

1. Knihy, ktoré som si kúpila: No, lepšie by bolo povedať, že som ich objednala a ony ešte stále neprišli. Takže vám to prezradím, až ich budem mať doma na poličke. ;)

2. Knihy, ktoré som dostala:

JANA (April Linden) - darček od mamy na meniny v októbri. Knihu som si vypýtala, lebo som ju už čítala a páčila sa mi ešte o kúsok viac než Jana eyrová. 

STRACH MÚDREHO MUŽA (Patrick Rotfhfuss) - príveh Kvothea mi učaroval už pred rokmi, keď som si kúpila prvý diel. Pokračovania musím mať tiež. Mrzí ma len, že knihu musím reklamovať, pretože jej chýbajú strany.

EON ZAKLÍNAČ DRAKOV a EONA POSLEDNÁ ZAKLÍNAČKA DRAKOV  (Alison Goodmanová) - túto sériu som objavila minulého roku a učarovala mi. Niet divu, že som sa ju rozhodla vlastniť. Za tieto tri darčeky ďakujem Ježiškovi.  



3. Knihy, ktoré som vyhrala:
Tentokrát nič. Vôbec. Fňuk. :D

Ale konečne mi prišla cena od Sue, takže ďakujem aj jej veľmi pekne za Crowfield Curse. Na knihu som počula len samé chvály, ale zatiaľ som sa nedostala ďalej než pár prvých strán.

4. Knihy, ktoré som dostala na zrecenzovanie: Kruh, Dedička, Vykúpená láska, Phoenix a Blogger je bezplatný publikačný nástroj od spoločnosti Google na ľahké zdieľanie vašich myšlienok so svetom. Pomocou nástroja Blogger možno jednoducho zverejniť text, fotografie a video na osobný či tímový blog.Tajomstvá upírov. Za všetky veľmi pekne ďakujem vydavateľstvám.


 Francine Riversová - Vykúpená láska

Táto kniha ma zaskočila, chytila, nepustila a zostala aj v mojich myšlienkach. Prečítala som nespočet príbehov o láske, zrade a odpustené, no na tento pravdepodobne nikdy nezabudnem a budem sa k nemu rada vracať.


ĎAKUJEM VYDAVATEĽSTVU Kumran ZA RECENZNÝ VÝTLAČOK KNIHY


DEDIČKA (Amanda Hockingová) - Na chvíľočku si predstavte stvet, v ktorom žijú trolovia spolu s nami. Ibaže nemajú všetko to, čo my. Ako takýto problém vyriešia? Veľmi svojsky - výmenou detí. | RECENZIA

KRUH (Mats Strandberg) - Emočne najsilnejším prvkom je napätie. To som pociťovala počas celého čítania. Ďalej strach, neistota, zúfalstvo. Nič príjemné, ale ku knihe s tejto story to neodmysliteľne patrilo - atmosféra bola vynikajúca. | RECENZIA

ĎAKUJEM VYDAVATEĽSTVU Fortuna Libri ZA RECENZNÝÉ VÝTLAČKY KNÍH

PHOENIX (Eden Maguire) - Prvý diel tejto série ma oslovil. Bolo to čosi nové, prekvapivé. No pokračovania boli už len horšie a horšie. Dostali po dve hviezdičky a myslím, že tie ich presne vystihujú.  | RECENZIA a GIVEAWAY ! 

TAJOMSTVÁ UPÍROV (L. J. Smith) - Prvý diel novej upírskej sotry od pani Smithovej ma zaujal. Urobila veľmi slušný vstup na scénu, ak si ho udrží, môže z toho niečo byť. | RECENZIA 

ĎAKUJEM VYDAVATEĽSTVU Fragment ZA RECENZOVANÚ KNIHU

7 komentárov:

  1. Krásne knižky! 8)
    Závidím hlavne Vykúpenú lásku! To by som si veľmi rada prečítala 8)
    Séria Eon je skvelá 8)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Súhlasím, že Vykúpená láska dokáže "poznačiť", bol to neuveriteľný príbeh!
    Čo sa týka kníh, ktoré ma oslovili... tak to bude Dedička, ostatné mám (tie, čo chcem prečítať :D) Pekné prírastky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Eona a Eonu už chcem ale nikdy sa k tomu nedostanem, stále je čo čítať. :D
    Ono to na tých fotkách vždycky vyzerá tak skvelo. Ku knihám ti naozaj veľmi gratulujem. :)
    a Vykúpená láska? Ichh...no, žeby ďalšia na zozname? :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zavidim ti vsetky tie recenzne vytlacky ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Úžasné knihy, taky bych je brala!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. S názorom na Vkúpená lásku súhlasím (ale to už vieš), na Dedičku, Kruh a Tajomstvá upírov mám tiež podobný názor. A Eona a Eonu ticho závidím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vykúpená láska má krásnou obálku! :)
    A už bych si měla konečně sehnat Eonu, Eon se mi líbil ale ten druhý díl jsem zatím nějak nesehnala:/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem, že komentuješ. Ak by to bolo možné, prosím nekomentuj ako Anonym, lebo potom sa medzi komentármi strácam. :)