30. apríla 2013

1st Year Anniversary


Ani nemôžem uveriť, že už je to rok. No je to pravda. Incredible Books slávilo svoje prvé narodeniny 1. aprília 2013. Preto dnes oslavujeme a budeme sláviť až do konca mája, keď budú vylosovaný dvaja šťastlivci. Najprv však trošku "štatistiky".

Incredible Books

~získalo
  • 118 nasledovateľov
  • 97 "lajkov" na FB
  • 794 komentárov (vrátane mojich, takže o niečo menej)
  • spoluprácu s vydavateľstvami: Fragment, Fortuna Libri, Hydra, Host, Kumran a internetovým antikvariátom Antiquariat.sk
  • ocenenie najloblíbenejší blogger 2012 od E_V_E

~ zverejnilo

~ bude pracovať ďalej na
  • knihe, o ktorej niečo viac bude, keď sa dostanem aspoň k 5. kapitole
  • na písaní recenzií a názorov na tému
  • niekoľkých meme, ktorých sa zúčastňujem

~ ďakuje
  • všetkým, čo zanechali na tomto blogu po sebe stopu, za každý komentár krátky či dlhý, s pripomienkami a vlastnými názormi alebo len hodnotením recenzie alebo článku
  • bloggerom, ktorých som tu spoznala, píšucích skvelé recenzie, organizujúcich originálne projekty, prinášajúcich novinky - vďaka nim som v obraze
  • vydavateľstvám za recenzné kópie kníh - veľmi si to vážim
Ďalej to už naťahovať nebudem naťahovať. Zapojiť do súťaže sa môžete formulárom nižššie - vypĺňajte ho prosím bez diakritiky. Ďakujem. :)

 

a Rafflecopter giveaway Pravidlá:
- súťaž trvá od 30.4. 2013 do 31.5.2013
- výhercovia budú dvaja, súťažíte o knihu Shadowmancer a Očami vraha
- zapojiť sa môžu len Slováci a Česi s doručovacou adresou na Slovensku (horibilné sumy poštovného do Čiech ma odradili, mrzí ma to kvôli českým čitateľom)

14 komentárov:

  1. Tvoj blog sledujem už veľmi dlho a je jeden z mojich obľúbených 8)
    Nemenila by som tu nič, všetko je podľa teba a originálne ako má byť 8)
    Najviac sa mi páčia recenzie, ktoré máš veľmi pekne esteticky spracované a takisto mi vždy vieš odporučiť dobrú knihu, na tvoj názor sa proste môžem spoľahnúť 8) Viem, že keď sem zájdem, vždy som spokojná a dostanem dobrý názor na knihu a to ma aj ovplyvní.
    Niekedy si uvedomím chyby knihy vďaka tebe, lebo ja som najprv zaslepená 8D napr. Krásny a mŕtvi séria - odvtedy som si uvedomila, že tam je dosť chýb a že sa blíži tak k priemernejším sériám, aj keď sa mi páči nápad, odvtedy som už čítala lepšie 8D
    Gratulujem k výročiu 8) máme medzi sebou 4 dni odstup 8D nejako veľa blogerov bolo pre rokom takto naladených na seba 8D

    http://readandwatchlikeme.blogspot.sk/

    btw. neskoro som si uvedomila, že som niektoré časti formuláru vyplnila s diakritikou, ja už proste neviem písať gramaticky zle 8D sorry

    OdpovedaťOdstrániť
  2. My sa tak navzájom sledujeme už od začiatku tvojho a môjho knižného blogovania, takže si túto komunitu bez teba ani neviem predstaviť. Nebudem tu písať obšírne o tom, že ma baví čítať tvoje články, vypichnem skôr také tie maličkosti, ktoré to tu robia osobitým: a medzi také patria napríklad tie tvoje prečiarknuté vety v recenziách, tie ma vždy pobavia, to, že tiež zbožňuješ moje srdcové knihy (Zlodejka kníh, Medený jazdec, Vykúpená láska atď.), jasné, že nemám rada ľudí len preto, že sa im páči to isté, čo mne, ale poteší, keď so mnou niekto zdieľa moje pocity z niečoho :) A to logo k rubrike Bookworm Monthly je úžasné (mám rada celú tú rubriku, ale vravím, že teraz sa sústreďujem na také maličkosti) a úprimne povedané, nič by som tu nemenila (ale samozrejme, ak na to ty máš chuť, tak kľudne) :)
    Ešte na záver Ti blahoželám k 1. roku blogovania a naozaj úprimne dúfam, že pri tom zostaneš a bude Ťa to naďalej baviť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wau, jeden rok to už je docela dost. Blog sleduju teprve chvilku, takže tak nějak nemám co víc napsat. Každopádně jsi toho dosáhla poměrně dost (spolupráce, rozhovory,...).
    Hlavně, ať tě to pořád baví, to je nejdůležitější! Připijím ti (multivitamínovím džusem - mňam), na další povedené roky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Máš to veľmi pestré :D mne kým by sa podarilo získať toľko nasledovateľov, už by GFC aj zrušili. Majú to tuším rušiť v lete, nie?
    Sú to hnusáci.
    Článkov si teda zverejnila hojne, ak ich budem mať na konte toľko aj ja, budem šťastný človek. K spolupráci s vydavateľstvami gratulujem, fuu len ja si nwm predstaviť, kedy by som to stíhala. Stačí mi jedno.

    A veeeľmi sa teším, že píšeš. Dúfam, že už čoskoro sa aspoň dozvieme, o čom to je, lebo som zvedavá :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jéééj, gratulujem!:) My slávime ten rok dnes.:))
    Inak si všetkých nasledovateľov a úspechy atď., rozhodne zaslúžiš, máš skvelý blog a závidím ti tú aktivitu.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Blahoželám!! Nech blog vydrží ešte veľa veľa rokov! =)
    Som veľmi rada, že to tu funguje, lebo kvôli tebe som dala ešte jednu šancu Ukradnutým snom a po prečítaní sa zaradili medzi moje obľúbené, a Easy som začala čítať hlavne kvôli tebe :D ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mne sa strašne páči design ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Gratuluju a díky za soutěž! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tvoj blog mám rada, aj ked nekomentujem často :) gratulujem k prvému roku a dúfam, že ich bude ešte o mnoho viac :) na blogu mi nič nechýba máš to tu pekne vyvážené :) nemenila by som nič :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Gratulujem k prvému roku a nech ich je ešte kopec. :) Som rada, že na tvojom blogu objavím oproti ostatným blogom kopu recenzií na knihy slovenských autorov keďže ich v poslednej dobe cielene vyhľadávam. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. predchádzajúci design, ale tento je ešte lepší :D

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Pri tvojom blogu si som vždy istá, že tu nájdem niečo zaujímavé čo ma vždy osloví.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Veľká gratulácia, za jeden rok si toho dosiahla naozaj mnoho :) Veľmi sa mi páčia recenzie , som tu chvíľu, no sú úžasné :) A máš prekrásny design, úplne nádherný :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Tvoj blog sledujem už dlhšie a musím povedať, že to tu máš naozaj nádherné :) Myslím, že na tvojom mieste by som nemenila nič lebo to tu máš už bez toho úplne skvelé a dokonalé :) A hlavne tento design, keď som ho videla tak sa mi strašne páčil a ten citát ma úplne vystihuje :D Dúfam, že blog budeš mať ešte veľa rokov a bude ťa baviť tak, ako aj doteraz :) A gratulujem k 1. roku blogu :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem, že komentuješ. Ak by to bolo možné, prosím nekomentuj ako Anonym, lebo potom sa medzi komentármi strácam. :)