22. decembra 2012

What´s News?: Vampire Academy Movie



Nedávno som sa dozvedela, že Vampire Academy by sa mala dočkať filmového spracovania! Zatiaľ sa len chystám na tretí diel, ale viem si predstaviť tú hystériu, ktorú sfilmovanie tejto série vyvolá. Chcete vedieť, čo všetko sa mi podarilo o pripravovanom filme nájsť? 

Úvahy o filmovom spracovaní privádzajú mladých ľudí úplne do vytŕženia. Stačí spomenúť, že rok 2013 bude tým rokom, ktorý vstúpi so histórie filmovým spracovaním VA a všetci hysterčia. Jední menej, no iní... Na jednom fóre som našla aj takýto zaujímavý text "if they dont make it into a movie i will begin a protest and probably kill my self!!!!!!!!" Odpovede zneli veľmi milo: ak sa aj zabiješ, neznamená to, že urobia film či nehovor, preboha, že sa zabiješ. (toto sú už podľa mňa fanatici.)

Ibaže my už vieme, že film bude a na všetkých stránkach, kde si kliknete na nás hádže kukuč rok 2013. Žeby sme sa filmu dočkali už tak skoro?

Doteraz, keď sa povedalo upírsky teen film, bol to Twiligt. Čoskoro sa to však zmení! Bestseller podľa New York Times napísaný Richelle Meadovou pod záštitou Preger Entertainment už od leta roku 2010 sa ďaleko nepohlo. Iba pred niekoľkými dňami obleteli svet správy z oficiálnej FB stránky o napísaní scenáru pre prvý diel. A kto za tým stojí? Dan Waters. Ten napísal aj Heathers, Batman Returns a Demolition Man.

Momentálne už poznáme aj režiséra a producenta! Režisérom sa stáva, ta-ta-dá, Mark Waters. Áno, Waters ako Dan a to preto, lebo je to jeho brat. Mark má na konte napríklad snímku Meangirls - Protivné baby. Titul producenta si ukradol Don Murphy.

Určite vás najviac dostane, čo povedal Don. Tipnite si, kedy začnú castingy na hlavné úlohy do filmu? No, no, no! Áno! Presne! IHNEĎ. Preto teraz mnohé svetoznáme stránky i tie menej usporadúvajú ankety, kde si fanúšikovia môžu vybrať tých najvhodnejších adeptov, čo by sa hodili na úlohy Rose, Dimitriho a Lissy. Či to ovplyvní výber povolaných osôb je otázne.

Viac ešte nie je známe. Tak povedzte mi všetci pekne (ne)povinne, koho si predstavuje v hlavných úlohách a ako veľmi sa už na film tešíte? 

What´s News? je moja rubrika, ak chcete článok okopírovať alebo nejakú jeho časť, prosím, použite zdroj. Je to síce len pár viet, ale dalo mi to dve hodiny práce, nájsť, preložiť a napísať tak, aby to malo hlavu a pätu. Ďakujem.

5 komentárov:

  1. Hrrk, hrrk. Tá davová psychóza pohltí aj mňa. Asi. Už o pár dní *Vánoce jsou tady, Vánoce*. :)
    O knihe Richelle Meadovej počúvam nejaké mesiace je teda prirodzené, že ju nájdem pod stromčekom. Mohla by to byť prvá upírska vec, ktorá by ma strhla ale zatiaľ som značne skeptická.
    PO prečítaní knihy budem ochotná vidieť film. Sama som zvedavá či sa nezmením na "fanatic grl vampire fun, f[u]ck yeaH!" Šanca, že sa niečo takéto stane je minimálna. :)
    A k tomu obsadeniu. Som možno magor ale ja si pozriem všetko kde hrá Johnny Depp, tí ostatní sú mi u riti. Takže tak. xD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa VA až tak veľmi nechytila, lebo Rose mi lezie na nervy, aj keď sa to v 2. dieli zlepšilo. Uvidíme, čo ďalej.

      PS: Ja pozerám všetko kde je B. Pitt :D Momentálne sa teším na Legendu o vášni.

      Odstrániť
    2. Ach. *ťažký vzdych* po pokračovanie idem do knižnice nemám neobmedzené financie. Veď to moje čuňa zachvíľku pukne. Ešte som ho nerozbila. :D
      Uvidím teda :D
      P.S: Teraz si mi pripomenula všetky moje sesternice. To sa vždy bijeme o ovládač keď napríklad ide na jojke Pitt a na Markíze Depp súčasne. Strašné. :D
      Legendu o vášni si už vyhliadli. To zase bude. "Nedávaj tam do dvd. Ja chcem pirátov z Karibiku." "Dám to tam." "Dnes mám tú telku ja" "Mala si ju včera" "Predvčerom" atď.

      Odstrániť
  2. Akože dosť pochybujem, že by film bol v kine už tento rok - maximálne sa tento rok podľa mňa začne na natáčať. O CoB sa hovorilo na začiatku roka, že bude v kine v novembri a vtedy sme si mali možnosť pozrieť len zopár obrázkov z natáčania a teaser trailer. Film bude až v auguste, takže predpokladám, že z VA to bude rovnako, ale dočkáme sa ho až niekedy v roku 2014.
    Vlastne som dosť prekvapená, že sa dalo natáčanie do pohybu. Na imdb je už niekoľko rokov projekt Vampire academy, ale okrem špekulácií som na tej stránke nič iné nenašla. A potom som čítala, že Richelle Meadová zase nechce, aby bol z VA film. Čo zmenilo jej názor? Ktovie.
    V každom prípade som zvedavá a v prvom rade na hercov.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Už jsem o tom slyšela. Představu žádnou nemám. Jenom vím, že ti herci, kteří jdou na casting, se mi vůbec, ale VŮBEC nelíbí.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem, že komentuješ. Ak by to bolo možné, prosím nekomentuj ako Anonym, lebo potom sa medzi komentármi strácam. :)