23. mája 2014

Zmaturované

Ahoj, ahoj...

Tak... a už je po tom. Maturita v skutočnosti nie je vôbec taká ťažká, ani taká desivá ako všetci hovoria. V skutočnosti to bolo dosť smiešne - samotná odpoveď - no aj tak sa to v mojom prípade, samozrejme, neobišlo bez sĺz a totálneho okna, a vety, ktorú všetci znenávideli: "Ja nič neviem, nič si nepamätám." Hystéria sa však skončila veľmi slávne. Zmaturovala som na jednotky (slovenčina, chémia, biológia a agličtina) + z testov som mala 98,2% (slovenčina) a 80% (angličtina) a slohy 100% (slovenčina - a to som si pôvodne myslela, že som dokašľala útvar a dostanem 0) a 90% (z angličtiny). Myslím, že som celkom dobre obstála, čiže som sa chcela pochváliť. ;)

Domaturovala som včera a dnes som spala prakticky doobeda. Teraz a chystám upratať svoju izbu, ktorá sa medzičasom zmenila na chlievik, prečítať požičané knihy a recenzné výtlačky. Napísať nejakú tú recenziu, pozrieť si zopár filmov, posledný diel The Vampire Diaries (vraj to bol trhák! tak to som zvedavá) a v neposledom rade - pripravovať sa na prijímačky, čiže ešte stále nečakajte nijakú závratnú aktivitu. Ale žiaden strach, už len dokonca júna a potom prichádzajú prázdniny. Tram-ta-dá! Potom to tu pravdepodobne končne ožije. To by bolo odo mňa zatiaľ všetko. 

Majte sa krásne. :)

PS: IB má dva roky! Cez leto čakajte súťaž narodeninovú aj letnú. ;)

9 komentárov:

  1. Gratulujem, to si zvládla veľmi úspešne ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já se neskutečně bojím maturity. Jelikož všechno nechávám až na posední chvíli a jak se znám, budu v tom pokračovat až do čtvrťáku. :D
    Tobě moc gratuluji!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Gratulujem :) Ja som z toho tiež mala trošku strach, ale teraz by som milerada vymenila matury za skúškové :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jasné- tvoje okno= že si vedela všetko nie na 100 ale na 90% a to tebe aj tak nehrozí. Gratulujem k dvom rokom. :)
    Fashion Happenss

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Gratulujem :) Ja som hovorila, že to len tak strašia tou maturitou a v skutočnosti je to len také nič :) A súhlasím s Moonlight, pokojne by som radšej maturovala ako trpela cez toto skúškové obdobie :/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Gratulujeeeeeeeeeeeem, si strašne šikovná 8) ono keď už je potom, tak je každý hrdina 8D ale pri tom a predtým je to katastrofa 8D ale zvládla si to super 8) ja som strašne chcela zo sloviny 100% sloh ale dala som "len" na 92% 8D aj tak som mala jeden z najlepších, takže spokojnosť.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Gratulujeeem.:) Držím palce s prijímačkami, k narodeninám a teším sa na príspevky.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Vitaj v radoch ľudí, čo sa môžu navždy nad maturitami iba usmievať :D Gratulácia :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Moc ti gratuluji! :) Zvládla si to skvěle. :) Jinak, máš úžasný blog, jsem tu poprvé a určitě ne naposled. ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem, že komentuješ. Ak by to bolo možné, prosím nekomentuj ako Anonym, lebo potom sa medzi komentármi strácam. :)